Райън Гослинг официално е новото красиво лице на  новата ориентирана

...
Райън Гослинг официално е новото красиво лице на  новата ориентирана
Коментари Харесай

Райън Гослинг в новата кампания на Gucci- Valigeria

Райън Гослинг публично е новото красиво лице на  новата насочена към пътуването акция на. Звездата следва стъпките на Джаред Лето, Хари Стайлс и Лана Дел Рей, нареждайки се измежду като посланиците на италианската първокласна марка.

Най-новата акция се концентрира към аксесоарите за пътешестване на Gucci. Пред камерата на фотографа, Гослинг показва разнообразни аксесоари от сбирката. Кампанията е въодушевена от естетиката на 70-те. 
 Възраждане отхвърлиха да дадат конференция пред публицисти от 5 окт 2022 | Лидерът  Костадин Костадинов отхвърли провеждането за плануваната в 10:00 часа следизборна конференция...
 

Според креативния шеф  Гослинг дава отговор на идеалите на марката:

„ Пътуването за Gucci в никакъв случай не е било чисто физическо. Gucci е марката, която съпровожда художниците, писателите, актьорите и режисьорите на Холивуд в техните пътувания… ” 

 
               

 

Гослинг е показан с разнообразни модели  от сбирката на марката. На едно от изображенията той бута количка с багаж, облечен в костюм в стила на 70-те.

 
               

 

На различен кадър е в хавайска риза от сбирката на Gucci за пролетта на 2022 година, заобиколен от куфари с монограм GG и чанти за ръчен багаж.

 
               

 

Вижте го и седнал на Chevrolet в раиран костюм и вратовръзка с ретро претекстове.

 
               

Актьорът от дълго време се потвърди като човек, който имат нюх за жанр, като подборът му на костюми и облекла впечатлява при всяка негова поява. Светските хроникьори го следиха с внимание по време на международно турне за кино лентата The Gray Man това лято.

Друг план, по който Гослинг работи, също е предстоящ с голямо неспокойствие. Той ще изиграе фамозната кукла Кен на Mattel, а негова партньорка ще е Марго Роби в ролята на Барби. Романтичната комедия  премиера през 2023 година е въодушевена от едноименната играчка.  

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР